Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Versuch2_products_hero slider

Spojna tehnika

Program proizvoda kompanije KVT-Fastening nudi rešenja za širok spektar izazova i aplikacija u industriji spajanja. Naš program uključuje spojne elemente kao što su slepe zakovice/pop nitne, slepe zakivne matice, navojne umetke/inserte, PEM vijke i matice za utiskivanje, pristupnu tehniku i mnoge druge.

quick release pins

Elementi za brzo otpuštanje i klipovi sa oprugom

Za elemente veze/spajanja, zamene, držanje, fiksiranje i obezbeđivanje - koji se mogu otpustiti/deinstalirati brzo i jednostavno.

> pročitajte više
bonding fastener

bigHead® spojni elementi za kompozitne materijale

BIGHEAD® spojni elementi su ubedljivi u funkciji univerzalne veze, primarno na kompozitnim materijalima, koje su otporne na odvajanje i kidanje i jednostavni su za instalaciju dok zadovoljavaju i najstrožije zahteve.

> pročitajte više
blind rivet nuts

Slepe zakivne matice

Gde god su potrebni noseći/opterećeni navoji u tankim materijalima, rupama i kalupima, slepe zakivne matice - koje se racionalno i bez podešavanja mogu instalirati sa samo jedne strane (i.e. "slepe") su rešenje za kreiranje spoja. Brendovi slepih zakivnih matica koje možemo ponuditi uključuju između ostalih i TUBTARA®, FILKO® i ECOSYN®-BCT.

> pročitajte više
blind rivets

Tehnologija slepih zakovica/nitni

Bilo u metalu, plastici ili nekom drugom materijalu, sa različitim nivoima tvrdoće, slepe zakovice/nitne obezbediće snažan spoj, uključujuči brendove POP®, AVDEL®, FASTEKS®, HUCK® i CHERRY®.

> pročitajte više
stud_welding

Vijci i oprema za punktovanje/zavarivanje

WELKO® vijci za zavarivanje/punktovanje koriste se već godinama širom sveta u različitim industrijama.

> pročitajte više
Dichtungstechnologie

Zaptivna tehnologija

KOENIG-EXPANDER® je svetski broj 1 u tehnologiji zaptivanja - za pouzdano i trenutno zaptivanje izbušenih tehničkih rupa.

> pročitajte više

Pojačivači pritiska

Hidraulički pritisak od 2000 bar-a iz pumpe niskog pritiska? Ovo je jedna od uloga MINIBOOSTER pojačivača pritiska za uljnu/vodenu hidrauliku.

 

> pročitajte više

Kontrola protoka

SFC KOENIG RESTRICTOR i SFC KOENIG CHECK VALVE su pouzdana rešenja koja se lako montiraju. Mogu se bez problema koristiti u najrazličitijim oblastima, kao što su automobilski pogonski sklopovi, komercijalna vozila, građevinske mašine, medicinski uređaji, poljoprivredne mašine i razni hidraulični sistemi.

> pročitajte više
Thread inserts

Navojni umetci

Navojni umeci kreiraju precizne, otporne navoje u lakim i drugim materijalima sa malim otporom na  smicanje. Brendovi navojnih umetaka/inserta su TAPPEX®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, FASTEKS i KLIPKO®.

> pročitajte više
self_clinching

Vijci i matice za utiskivanje

PEM® vijci, matice i oprema za utiskivanje garantuju apsolutno pouzdan spoj, praktični su za instalaciju i štede vreme i novac.

> pročitajte više
quick fastening elements

Elementi za brzo spajanje

Brzi za instalaciju, fleksibilni i stabilni – elementi za brzo spajanje obezbeđuju pouzdan spoj kod povezivanja različitih materijala i površina.

> pročitajte više
lock nuts

Matice sa funkcijom zaključavanja

Matice sa funkcijom zaključavanja koriste se u mnogim konstrukcijama gde obezbeđuju stalnu vezu sa vijkom, uključujući brendove kao što su FASTEKS PRECISKO® i ELASTIC STOP®.

> pročitajte više
acces_solutions

Pristupna rešenja

Sigurna rešenja u oblasti zaključavanja, pomeranja/otvaranja i kreiranja spojeva sa različitim mogućnostima za modifikaciju uključujući brendove SOUTHCO®, CAMLOC®, DZUS® i RAPID®.

> pročitajte više
LiteWWeightTM Core

MM-Welding®

MM-Welding® tehnologija je inovativna tehnika pričvršćivanja koja koristi ultrazvučnu energiju za stvaranje frikcione pozitivne veze u poroznim materijalima, pločastim strukturama, sendvičima, materijalima oblikovanim brizganjem ili presovanjem pod pritiskom. Da bi se to postiglo, za pričvršćivanje komponenti koriste se termoplastični elementi u različitim oblicima.

> pročitajte više
adhesives

Lepkovi i zaptivne mase

Širok izbor lepkova i zaptivnih masa.

> pročitajte više
Erdungsverbinder

Spoj za uzemljenje

Cam-Safe® konektor za uzemljenje - novi industrijski standard za sigurnosno kritično električno uzemljenje. 

> pročitajte više