Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Versuch2_products_hero slider

Spojna tehnika

Program proizvoda kompanije KVT-Fastening nudi rešenja za širok spektar izazova i aplikacija u industriji spajanja. Naš program uključuje spojne elemente kao što su slepe zakovice/pop nitne, slepe zakivne matice, navojne umetke/inserte, PEM vijke i matice za utiskivanje, pristupnu tehniku i mnoge druge.

quick release pins

Elementi za brzo otpuštanje i klipovi sa oprugom

Za elemente veze/spajanja, zamene, držanje, fiksiranje i obezbeđivanje - koji se mogu otpustiti/deinstalirati brzo i jednostavno.

bonding fastener

bigHead® spojni elementi za kompozitne materijale

BIGHEAD® spojni elementi su ubedljivi u funkciji univerzalne veze, primarno na kompozitnim materijalima, koje su otporne na odvajanje i kidanje i jednostavni su za instalaciju dok zadovoljavaju i najstrožije zahteve.

blind rivet nuts

Slepe zakivne matice

Gde god su potrebni noseći/opterećeni navoji u tankim materijalima, rupama i kalupima, slepe zakivne matice - koje se racionalno i bez podešavanja mogu instalirati sa samo jedne strane (i.e. "slepe") su rešenje za kreiranje spoja. Brendovi slepih zakivnih matica koje možemo ponuditi uključuju između ostalih i TUBTARA®, FILKO® i ECOSYN®-BCT.

blind rivets

Tehnologija slepih zakovica/nitni

Bilo u metalu, plastici ili nekom drugom materijalu, sa različitim nivoima tvrdoće, slepe zakovice/nitne obezbediće snažan spoj, uključujuči brendove POP®, AVDEL®, FASTEKS®, HUCK® i CHERRY®.

> Katalog
stud_welding

Vijci i oprema za punktovanje/zavarivanje

WELKO® vijci za zavarivanje/punktovanje koriste se već godinama širom sveta u različitim industrijama.

Dichtungstechnologie

Zaptivna tehnologija

KOENIG-EXPANDER® je svetski broj 1 u tehnologiji zaptivanja - za pouzdano i trenutno zaptivanje izbušenih tehničkih rupa.

Pojačivači pritiska

Hidraulički pritisak od 2000 bar-a iz pumpe niskog pritiska? Ovo je jedna od uloga MINIBOOSTER pojačivača pritiska za uljnu/vodenu hidrauliku.

> pročitajte više

self_clinching

Vijci i matice za utiskivanje

PEM® vijci, matice i oprema za utiskivanje garantuju apsolutno pouzdan spoj, praktični su za instalaciju i štede vreme i novac.

Thread inserts

Navojni umetci

Navojni umetci kreiraju precizne, otporne navoje u lakim i drugim materijalima sa malim otporom na  smicanje. Brendovi navojnih umetaka/inserta su TAPPEX®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, FASTEKS i KLIPKO®.

adhesives

Lepkovi i zaptivne mase

Širok izbor lepkova i zaptivnih masa.

quick fastening elements

Brzo-spajajući elementi i klipse

Jednostavni za instalaciju, fleksibilni i stabilni, brzo-spajajući sistemi omogućuju i obezbeđuju pouzdan spoj različitih materijala i površina. Brendovi slepih i kaveznih matica, različitih plastičnih i metalnih elemenata koje nudimo su između ostalih RAYMOND®, KLIPKO®, STECKO®, NILKO® i RAPID®.

lock nuts

Matice sa funkcijom zaključavanja

Matice sa funkcijom zaključavanja koriste se u mnogim konstrukcijama gde obezbeđuju stalnu vezu sa vijkom, uključujući brendove kao što su FASTEKS PRECISKO® i ELASTIC STOP®.

acces_solutions

Pristupna rešenja

Sigurna rešenja u oblasti zaključavanja, pomeranja/otvaranja i kreiranja spojeva sa različitim mogućnostima za modifikaciju uključujući brendove SOUTHCO®, CAMLOC®, DZUS® i RAPID®.

> Katalog