Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Solutionneering_hero-slider

Logistički sistemi

Bossard SmartBin i Smart Label su inteligentni logistički sistemi koji prate ukupnu sigurnost zaliha i osiguravaju automatsko punjenje skladišta. Mrežni sistem šalje podatke na naš server, a to – ako je potrebno – pokreće automatizovanu narudžbinu. Ovi sistemi mogu da osiguraju brzu i laku dostupnost C delova dok proizvodnja traje.

SmartBin - usavršen logistički sistem pomoću senzornog praćenja

  • Delovi se drže blizu mesta gde su potrebni. Senzori težine u kutijama paze na zalihe u kojima se nalaze.
  • Zabeleženi podaci šalju se svaki dan i proveravaju. Kada se dosegne definisano ograničenje, narudžbina se može automatski aktivirati.
  • Potrebna količina C delova može da se združi i označi u skladu sa uputstvima kupca.
  • To osigurava da će delovi biti identifikovani bez odlaganja. Dostava delova do mesta na kom se koriste može se organizovati po želji.
SmartBin classic

SmartBin classic

Klasik među SmartBin verzijama koristi se sa centralizovanim ili decentralizovanim Kanban sistemima za velike količine i delove ili male elemente. Bez obzira na to jesu li elementi u malim kutijama male težine ili palete opterećene do 1000 kg - SmartBin classic brine se o dopunjivanju automatski, uklanja daljnje faze procesa i tako štedi vreme.

 

SmartBin mobile

Kada proces proizvodnje zahteva spajanje velikih komponenti ili izmenu mesta proizvodnje, SmartBin mobile je verzija koja se koristi. Potrebni delovi se učitavaju na pokretna kolica opremljena napajanjem iz baterije i modemom i prevoze do mesta na kojem će se koristiti, te je zagarantovana pravovremena zamena.
SmartBin mobile
SmartBin flex-1

SmartBin flex

Najnovije logističko rešenje SmartBin flex čini sve još jednostavnijim - nezavisni sistem koji se jednostavno uklapa u odgovarajuće procese i koji i dalje funkcioniše potpuno automatski. Najfleksibilnija verzija SmartBin-a radi sa bežičnim napajanjem i instalira se u proizvodnu ćeliju ili direktno na proizvodnu liniju. Materijal se nalazi tamo gde se koristi i uklanjaju se unutrašnji transportni procesi i vreme čekanja. Podaci se prenose bežično.

Contact Icon Stupite u kontakt sa nama

Srećni smo da odgovorimo na Vaša pitanja