Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

KVT-Fastening Tech-Day - naše znanje u Vašoj firmi

Solutioneering - naša je filozofija da Vam ponudimo sve kako biste osigurali da svoj proizvod možete proizvesti što efikasnije. Ne aktiviramo se samo kod spojnih elemenata, već se uključimo mnogo ranije.

Naši stručnjaci mogu savetovati Vas i Vaše kolege oko dizajna, materijala, tehnika spajanja i montaže, rešenja pričvršćivanja, pouzdanosti procesa, područja primene, promena temperature ili opterećenja i broja drugih pojedinačnih pitanja koja su ključna za Vaš uspeh.

Inhouse-show_two-column_1
Inhouse-show-two-column_2

Rezervišite naše stručnjake za svoj Tech-Day!

Mi dolazimo kod Vas na Tech-Day. Dajemo Vama i Vašim kolegama individualne savete o konkretnim pitanjima. Srećni smo i da uključimo seminar po meri, za neki od proizvoda ili grupu proizvoda, u događaj za Vas.

Što tu ima za mene?

 • Gotovo da nema potrošenog vremena i organizacije
  Naši stručnjaci dolaze kod Vas. Sve što trebate da učinite je da osigurate prikladnu prostoriju, obavestite zaposlene u firmi o događaju i omogućite im da učestvuju.
 • Nema troškova, nema rizika
  Nema troškova Tech-Daya za klijente.
 • Ne veže
  Ništa se ne obavezujete putem ove usluge.
 • Upoznajte nas lično
  Telefon i e-pošta nisu zamena za kontakt licem u lice. Pitajte sve što ste oduvek želeli znati... bilo da je opšte pitanje u vezi sa nekom tehnologijom ili u vezi sa trenutnim projektom.
 • Specifične prednosti
  Za razliku od javne prezentacije ili sajma, možemo dati individualne savete o konkretnim projektima i proizvodima. Mi smo tu za Vas i možemo prilagoditi naše usluge potrebama različitih grupa zaposlenih. Pozitivne povratne informacije iz prethodnih Tech-dana potvrđuju dodatnu vrednost koju smo stvorili za naše kupce.
   
Inhouse-show-two-column_3

Kako funkcioniše?

1. Kontaktirajte nas
Sretni smo odgovoriti na sva Vaša pitanja i objasniti Vam naš Tech-Day pristup.

2. Pojašnjavamo detalje
Raspravljamo o Vašim specifičnim zahtevima, uključujući aplikacije, fokus, proizvode, zahteve za seminare, itd. kao i osnovne detalje u vezi sa terminom - poput datuma, raspoloživih prostorija itd.

3. Prilagođena pozivnica
Poslaćemo Vam prilagođenu pozivnicu s tačnim detaljima plana. Možete je odštampati kako biste je javno prikazali ili poslati e-poštom kolegama kako bi svi znali za nadolazeći događaj.

 

4. Isporuka opreme
U pravo vreme, poslaćemo Vam paletu uzoraka proizvoda i ostale Tech-Day opreme. Držite ovu paletu u blizini izložbenih prostorija za naše zaposlene.

5. Sam Tech-Day
KVT-Fastening zaposleni će sve organizovati i sprovesti događaj u Vašim prostorijama.

6. Povratak opreme
Vaš kontakt u KVT-u spakovaće opremu na paletu i staviti nalepnicu za povratak. Naši prevoznici pokupiće sve i vratiti nam.

 

Contact Icon Stupite u kontakt sa nama

Srećni smo da odgovorimo na Vaša pitanja