Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
assembly_technology_expert

Solutioneering

Za KVT-Fastening, solutioneering znači ponuditi kupcima dugoročno iskustvo i maksimalnu stručnost u razvoju i materijalima - zajedno sa inovativnim duhom, pouzdanošću projekta i sposobnošću planiranja. Ovo je stabilna osnova sa koje nudimo efikasna i sigurna rešenja za teške zadatke ili nov dizajn. U tom kontekstu, naši Vas stručnjaci savetuju kompetentnim poznavanjem materijala i trendova i najsavremenijih spojnih tehnologija.

Prilagođeni delovi po narudžbini

Bilo u gradnji postrojenja i mašina, preciznom inženjeringu, vazduhoplovstvu, hidraulici, energiji ili elektrotehnologiji, transportu ili tehnologiji automatizacije, delovi izrađeni od strane KVT-Fasteninga iz crteža koriste se na svim onim mestima na kojima su standardni delovi neprikladni za određene zahteve. To može biti zbog posebnih zahteva za težinu ili geometriju komponenata ili posebnih materijala.

 

> Više o delovima po narudžbini

Sistemski koncepti i automatizacija

Kod KVT-Fasteninga, idealan proizvod nadopunjuje se komponentama poput mašina, alata, integraciji procesa, uslugama i automatizaciji – u prilagođeni ukupni paket. Kao inicijator, KVT-Fastening podržava kupce od faze planiranja do razvoja i implementacije u rešavanju teških problema, kao i pri odabiru najboljih pojedinačnih komponenti.

 

> Više o sistemskim konceptima i automatizaciji

Contact Icon Stupite u kontakt sa nama

Srećni smo da odgovorimo na Vaša pitanja