Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

Navojni umeci

Navojni umeci stvaraju precizne, otporne navoje u delovima od lakog metala i drugih materijala niske čvrstoće na smicanje. Uključuju marke poput Tappex®, KEENSERTS®, FILTEC®, LOCKFIL, Fasteks i KLIPKO®.

> Pokaži detalje o proizvodu 

> Pretraživanje proizvoda

Tappex® umeci za plastiku

Tappex® umeci za plastiku, drvo i lake legure stvaraju precizne i izdržljive navoje.

Serije MULTISERT® i MICROBARB® mogu da budu utisnute, toplo instalirane ili instalirane ultrazvučno. Serije TRISERT®, TRISERT-3® i FOAMSERT® biće instalirane šrafljenjem i serija HIMOULD® je namenjena kalupljenju.

Svi umeci su mesingani, a serija TRISERT® dostupna je i od čelika i nerđajućeg čelika 303 / 316. Takođe nudimo nekoliko alata za ekonomičnu ugradnju.
 
> pročitajte više

FILTEC®+ / LOCKFIL®+ žičani umeci

Žičani umeci omogućuju izradu navoja visoke čvrstoće uz optimalan prenos od vijka do matice. Idealno su prikladni za navojno ojačanje u materijalima sa minimalnim svojstvima smicanja, kao što su aluminijum ili magnezijum, i iz tog razloga su neophodni u industriji mašina i konstrukcija, elektronici, automobilskoj ili vazduhoplovnoj industriji. Zahvaljujući ovim navojnim umecima, moguće je stvoriti gotovo u potpunosti 'ne-noseći' navoj.

 

> pročitajte više

KATO® žičani umeci bez trna

KATO® žičani umeci su idealni za teške navoje i obnovu oštećenih navoja. Stoga se u mnogim materijalima, poput aluminijuma, preporučuje njihova upotreba. U jednostavnom radnom komadu ovi umeci s navojem mogu biti izrađeni od nerđajućeg hromiranog nikl čelika. KATO® umeci bez trna su impresivni zbog svoje efikasne instalacije bez probijanja adapterom.

 

> Pretraživanje proizvoda

Fasteks® navojni umeci

Fasteks® navojni umeci od čelika ili nerđajućeg čelika stvaraju precizne, izdržljive navoje u komadima izrađenim od lagane metalne legure i drugih materijala s malom otpornošću na smicanje.

 

> pročitajte više