Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

O nama

KVT-Fastening je ekspert za visoko-kvalitetne, specijalne spojne aplikacije i nudi inženjerska rešenja bazirana na širokom proizvodnom programu vodećih svetskih proizvođača na tržištu.

Izvrsno znanje i iskustvo u inovativnim tehnologijama pričvršćivanja

Vrhunska rešenja kompanije KVT-Fastening nalaze se gde god su neophodne apsolutno sigurne i bezbedne veze. Ove male, ali izuzetno otporne komponente igraju ključne uloge tamo gde je to najvažnije - bilo u oblasti elektronike i energetike, automobilskoj i transportnoj industriji, vazduhoplovstvu, inženjeringu i građevinarstvu, preciznom inženjerstvu ili medicinskoj opremi.

Solutioneering – uvek najbolje rešenje na umu

KVT-Fastening ne isporučuje samo standardne proizvode i pojedinačne komponente, već pruža i blisku i aktivnu podršku klijentima u potrazi za idealnim rešenjima, naročito kada se moraju ispuniti specifični zahtevi. Ovaj portfolio dopunjuju niz inovativnih alata i mašina, kao i, ako je potrebno, integracija u automatizovane radne tokove serijske proizvodnje.

Za superiornu koheziju u tehnologiji pričvršćivanja

U oblasti tehnologije spajanja, naša globalna mreža i kontinuirana ekspanzija KVT-Fastening-a garantuju najbolje u tehničkim konsultantskim uslugama zahvaljujući visoko kvalifikovanim inženjerima sa dugogodišnjim iskustvom, znanjem o procesu i svesti o troškovima kako domaćim tako i međunarodnim kupcima. U KVT-u, primarni fokus nije samo na pojedinačnim proizvodima, već na najboljem rešenju za kupca.

 

Od 1927. godine KVT-Fastening je poznat po svojim know-how-vođenim rešenjima, jedinstvenom stručnom znanju i savetovanju u oblasti razvoja, ali i ističući se svojom pouzdanošću.

 

KVT-Fastening na prvi pogled:

 • Vodeći međunarodni stručnjaci za visoko-kvalitetne, specifične spojne aplikacije
 • Tržišni fokus: Nemačka, Austrija, Švajcarska, Centralna i Istočna Evropa
 • 255 zaposlenih u grupaciji
 • CEO: Dr. Frank Hilgers
 • Tri glavna logistička centra: Dietikon (CH), Illerrieden (D) and Pichling/Linz (A)
 • 25'000 aktivnih kupaca
 • Više od 70’000 proizvoda
 • Portfolio proizvoda koji obuhvata više od 50 brendova
 • QA testiranje
 • QA sertifikacija ISO 9001/ ISO 14001
 • Usluge za proizvodnu obuku dostupne kupcima
 • Sveobuhvatno testiranje, kao što je testiranje na koroziju i testiranje slanim sprejem, ispitivanje opterećenja, ispitivanje čvrstine zatezanja, tvrdoće i molekularna testiranja
 • Realizacija zahteva za specijalno bar-kodirano pakovanje: od manjih količina do većih, paleta i KLT kontejnerskih isporuka
 • E-Nabavka
 • E-Shop
 • E-Shop EDI mogućnosti
 • Usklađenost VDA standardima u prenosu podataka

KVT-Fastening divizija preuzeta od strane Bossard grupe

Od 1.12.2012 Bossard grupa preuzela je diviziju spojne tehnologije KVT grupe. Nov član grupacije deluje kao nezavisna kompanija: KVT-Fastening. Kao međunarodno vodeći ekspert KVT-Fastening nudi visoko-kvalitetne individualne komponente i rešenja specifična za svakog kupca i aplikaciju u različitim industrijima i sektorima.
Bossard grupa osnovana je 1831. i danas se rukovodi sedmom generacijom osnivačke porodice. Kompanija je vodeći dobavljač pametnih rešenja za tehnologiju industrijskog spajanja. Usluge koje pruža jesu globalna prodaja, tehnički konsalting/inženjering i logistika spojnih elemenata i vijaka. Klijenti Bossard-a uključuju lokalne i multi-nacionalne/globalne industrijske kompanije kojima pomaže da dosegnu više nivoe produktivnosti svojim rešenjima. Bossard je listiran na SIX Swiss Exchange berzi.

Kompetencije KVT-Fastening-a prevashodno u pružanju usluge iznalaženja rešenja u zemljama Centralne Evrope utiču značajno na povećanje i unapređenje Bossard portfolia. Zajedno sa znanjem i iskustvom Bossard grupe u upravljanju proizvodima, logistici c-delova, nabavci specijalnih delova i procesnom konsaltingu - mnoge nove mogućnosti se mogu ponuditi tržištu, a koje će učiniti KVT-Fastening još jačim. Kompanija ima tri glavna logistička centra: Dietikon (CH), Illerrieden (D) and Pichling/Linz (A).

Korist klijentima ogleda se u proširenju kompetencija u tehnologiji industrijskog spajanja i optimizaciji unapređenog programa proizvoda i usluga zahvaljujući ovom strateškom preuzimanju.

Contact Icon Stupite u kontakt sa nama

Srećni smo da odgovorimo na Vaša pitanja