Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
ATE-Main-Banner

Assembly Technology Expert

Od trenutka kada počnete da razvijate novi proizvod, naše Assembly Technology Expert usluge pružaju najbolje rešenje za sve moguće izazove u montaži i spajanju.

Koristeći metodologiju tri faze pomaže Vam da smanjite vreme proizvodnje i znatno smanjite troškove.

  • Dizajniranje  – fokusirajući se na spojeve kako bi se dizajnirao savršen proizvod
  • Optimizacija  – izbrusite svoj postupak spajanja do savršenstva
  • Edukacija – postanite stručnjak u nauci o vijčanim i drugim spojevima

Expert Walk

Usavršite svoj proizvod ispitivanjem vašeg proizvodnog procesa. Pregledajte svoje radne stanice i linije za montažu, analizirajte elemente za pričvršćivanje i na kraju optimizujte svoje postupke montaže i alate koji se koriste u proizvodnji.

Korišćenje odgovarajuće vrste spojne tehnike za vaš proizvod je neophodno. Stručna šetnja, zasnovana na industrijskom znanju iz Gemba-Walk-a, Walk-the-line procesa itd., precizno proučava šta se dešava u proizvodnji.

> Više o Expert Walk

Expert Education

Razvijajte unutrašnja znanja i veštine u prilagođenim sesijama obuke o inženjerskim principima, primenama, spojnoj tehnici i tehnologiji montaže.

Kao inženjer, vi ste ključ sigurnog i pouzdanog proizvoda. Doprinesite svojoj stručnosti detaljnim znanjem o spojnoj tehnologiji kako biste već danas počeli da poboljšavate kvalitet svojih proizvoda. Iskoristite različite formate prilagođenog učenja. Na ličnim seminarima imaćete koristi od praktičnog pristupa. Interaktivno učenje putem vebinara može se lako sprovesti za Vašim stolovima.

> Više o Expert Education

Expert Teardown

Jedan vijak može imati ogroman efekat! Otkrijte neočekivani potencijal svojih proizvoda koncentrišući se na vijke i spojeve.

Imati najbolje rešenje za spojeve presudno je za Vaš uspeh i troškove životnog ciklusa proizvoda (LCC). Idite na najbolje u pogledu troškova i sigurnosti. Stručnjaci rastavljaju Vaš proizvod na njegove pojedinačne delove i vijke. Analizirajući složenost, naši tehnički stručnjaci ispituju svaki centimetar kako bi razumeli funkcionalnost i pronašli potencijale za uštedu troškova i poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti.

> Više o Expert Teardown

Expert Design

Dizajnirajte svoj proizvod fokusirajući se na spojeve od samog početka. Bossard/KVT-ovo znanje o metodologijama montaže, pričvršćivanju spojeva i tehničkim resursima može biti ključ za uspeh Vašeg proizvoda.

Expert Design usluga Vam omogućava da trajno povećate kvalitet svog krajnjeg proizvoda preporukama o materijalima i optimizovanim uslovima za montažu ili prototipovanjem. Na osnovu znanja o 3D prototipovima i CAD podacima.

> Više o Expert Design

Expert Test Services

Ispunjavanje najviših standarda kvaliteta igra važnu ulogu u mnogim oblastima spojne tehnologije. Bossard se suočava sa ovim izazovom sa 14 najsavremenijih akreditovanih laboratorija za ispitivanje širom sveta.

Ispunjavanje najviših standarda kvaliteta igra važnu ulogu u mnogim oblastima spojne tehnologije. Bossard se suočava sa ovim izazovom sa 14 najsavremenijih akreditovanih laboratorija za ispitivanje širom sveta.

> Više o Expert Test Services

Expert Assortment Analysis

Manje različitih vijaka u jednom proizvodu smanjuje troškove. Racionalizacija spojne tehnike i pojednostavljenje liste materijala (BOM) stoga rezultiraju velikim potencijalnim uštedama troškova.

Samo 15% ukupnih troškova upotrebe spojne tehnike potiče od same cene vijaka. Ostalih 85% dolazi iz nabavke, logistike, pripreme montaže i drugih aktivnosti. Ova činjenica čini racionalizaciju delova presudnim za ukupne troškove vlasništva Vašeg proizvoda.

> Više o Expert Assortment Analysis

Contact Icon Stupite u kontakt sa nama

Srećni smo da odgovorimo na Vaša pitanja