Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

Tel.: +43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
page teaser experience center

KVT Iskustveni centar Linc

U prostoru od 1600m² KV Experience Centra, izložena su inovativna rešenja za pričvršćivanje i montažu i radujemo se Vašoj ličnoj poseti.

Salon za montažu pametne fabrike

Uverite se lično kako izgleda digitalizovana montažna stanica, kako može da poveća pouzdanost i produktivnost procesa i kako robot može da pomogne u optimizaciji procesa.

U izložbenom salonu Smart Factory, možete da isprobate digitalizovanu stanicu za ručnu montažu i sami vidite osnovne komponente puta do to Factory 4.0. 

 

kontaktirajte nas za obilazak

 

Stručne usluge testiranja

U KVT Experience Centru u Lincu, svojim klijentima nudimo sledeće usluge stručnog testiranja.

  • Pull-out test čupanja
  • Pushout test izbijanja
  • Torque-out test zakretnog momenta
  • Test smicanja
> Preuzmite letak Usluge Expert Test-a

Stručne usluge razgradnje

Stručne usluge razgradnje se obavljaju u glavnoj sali KVT Experience centra. Ovde rastavljamo proizvode naših kupaca, analiziramo elemente za pričvršćivanje i pružamo kupcu naš predlog za uštedu troškova i optimizaciju montaže.

> Više o uslugama Stručnim uslugama razgradnje

Dan tehnike

KVT Experience Centar nudi sjajno okruženje i priliku za lični Tech-Day za naše klijente. Tech-Day je potpuno besplatan i sastoji se od 3 idejna rešenja proizvoda i 1 teme o inovacijama po vašem izboru.

Možete dizajnirati svoj Tech-Day na osnovu vaših interesovanja i potreba, a mi ćemo se pobrinuti za organizaciju. Tokom ličnog Tech-Day-a, najviše ćete imati koristi od našeg znanja i praktičnog iskustva u našem objektu.

 

> na Tech-Day

Smart Factory Logistics

Iskoristite priliku da lično vidite sistem Smart Factory Logistic u KVT Experiece Centru. Smart Factory Logistics nudi pionirsko digitalizovano upravljanje lancem snabdevanja za C-delove.

Sa novim sve-u-jednom SmartBin Cloud-om i SmartLabel Cloud-om, ukupni troškovi posedovanja i produktivnost su podignuti na viši nivo.

 

> u Smart Factory Logistics

MultiMaterial-Welding

Kao ekskluzivni i globalni distributer, nudimo najinovativniju tehnologiju pričvršćivanja na svetu: MultiMaterial-Welding. Uključuje ultrazvučni proces za delimično tečenje termoplastičnog elementa za pričvršćivanje da bi se stvorila veza sa pozitivnim zaključavanjem u deliću sekunde.

Postojeća, potpuno automatizovana mašina nam omogućava da našim kupcima ponudimo uslugu proizvodnje prototipova ili delova malih serija. Doživite to lično u KVT Experience centru.

 
> Više o MM-Welding