Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
page teaser experience center

KVT Iskustveni centar Linc

U prostoru od 1600m² KV Experience Centra, izložena su inovativna rešenja za pričvršćivanje i montažu i radujemo se Vašoj ličnoj poseti.

O objektu Experience Center

30.6.2022. zvanično je otvoren naš Experience Center. Klijenti, dobavljači i poslovni partneri bili su pozvani u objekat Experience Center koji se nalazi u Lincu. 

Na prostoru od 1600 kvadratnih metara bile su postavljene stanice na kojima su bile predstavljene inovacije proizvoda, kao i inženjerske usluge. Na svakoj stanici posetioci su imali priliku da uzmu u ruke pričvrsne elemente, kao i da lično isprobaju opremu za instaliranje.

U video zapisu možete pogledati dodatna objašnjenja naših stručnjaka za određene oblasti, kao i utiske naših gostiju.

Sada takođe možete da rezervišete Tech-Day u našem objektu Experience Center i iskoristite naše stručno znanje kada je u pitanju pričvršćivanje.  

Rezervišite Tech-Day

> Šta je to Tech-Day?

> Više informacija o svečanom otvaranju objekta KVT Experience Center

Izložbeni prostor rešenja Smart Factory Assembly

U izložbenom prostoru rešenja Smart Factory Assembly, moći ćete da iskusite koliko je lako uvesti svakog radnika u proces sklapanja pomoću digitalnih i interaktivnih uputstava i kako možete da smanjite greške u sklapanju i povećate sledljivost korišćenjem pametnih uređaja sa unapred definisanim parametrima. 

Takođe ćete videti kako roboti saradnici pomažu u procesu sklapanja i rasterećuju radnika i kako sistem pick-by-light pomaže da se smanji vreme traženja i izbegnu greške.

Sve to ćete moći lično da isprobate u izložbenom prostoru rešenja Smart Factory Assembly. Kristijan Lener, naš inženjer za primenu, sa zadovoljstvom će vas provesti kroz radnu stanicu.

> Rezervišite odmah sastanak sa Kristijanom

Stručne usluge testiranja

U KVT Experience Centru u Lincu, svojim klijentima nudimo sledeće usluge stručnog testiranja.

  • Pull-out test čupanja
  • Pushout test izbijanja
  • Torque-out test zakretnog momenta
  • Test smicanja
> Preuzmite letak Usluge Expert Test-a

Stručne usluge razgradnje

Stručne usluge razgradnje se obavljaju u glavnoj sali KVT Experience centra. Ovde rastavljamo proizvode naših kupaca, analiziramo elemente za pričvršćivanje i pružamo kupcu naš predlog za uštedu troškova i optimizaciju montaže.

> Više o uslugama Stručnim uslugama razgradnje

Dan tehnike

KVT Experience Centar nudi sjajno okruženje i priliku za lični Tech-Day za naše klijente. Tech-Day je potpuno besplatan i sastoji se od 3 idejna rešenja proizvoda i 1 teme o inovacijama po vašem izboru.

Možete dizajnirati svoj Tech-Day na osnovu vaših interesovanja i potreba, a mi ćemo se pobrinuti za organizaciju. Tokom ličnog Tech-Day-a, najviše ćete imati koristi od našeg znanja i praktičnog iskustva u našem objektu.

 

> na Tech-Day

Smart Factory Logistics

Iskoristite priliku da lično vidite sistem Smart Factory Logistic u KVT Experiece Centru. Smart Factory Logistics nudi pionirsko digitalizovano upravljanje lancem snabdevanja za C-delove.

Sa novim sve-u-jednom SmartBin Cloud-om i SmartLabel Cloud-om, ukupni troškovi posedovanja i produktivnost su podignuti na viši nivo.

 

> u Smart Factory Logistics

MultiMaterial-Welding

Kao ekskluzivni i globalni distributer, nudimo najinovativniju tehnologiju pričvršćivanja na svetu: MultiMaterial-Welding. Uključuje ultrazvučni proces za delimično tečenje termoplastičnog elementa za pričvršćivanje da bi se stvorila veza sa pozitivnim zaključavanjem u deliću sekunde.

Postojeća, potpuno automatizovana mašina nam omogućava da našim kupcima ponudimo uslugu proizvodnje prototipova ili delova malih serija. Doživite to lično u KVT Experience centru.

 
> Više o MM-Welding