Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
assembly_technology_expert

Usluge

Bez obzira na izbor savršenog rešenja, njegovu efikasnu primenu ili dodatna pitanja vezana za spojnu tehnologiju, u KVT-Fasteningu, kupci dobijaju sveobuhvatnu podršku

Služba za popravku

Za svaku mašinu ili alat, tim servisera KVT-Fastening garantuje Vam brzu popravku. U nekim se zemljama drži zaliha mašina i alata koji se mogu dati i u kratak najam ili kao zamenski alat na zahtev.

> Kontaktirajte nas

Seminari i tečajevi za obuku

Kao stručnjaci sa ogromnim iskustvom koje se proteže u mnogim sektorima, indukcijski tečajevi i obuka na licu mesta, koju nudi KVT-Fastening, pruža mogućnost kupcima da razjasne pojedinačna pitanja direktno sa našim dizajnerima alata i sektorom za proizvodnju.

> Kontaktirajte nas
KVT Tech Day

Tech-Day

Donećemo Vam "Tech-Day" u Vašim prostorijama. Naši stručnjaci će Vama i Vašem osoblju u terminu i mestu koje Vam najviše odgovara dati individualne odgovore ili savete o određenim pitanjima.

> pročitajte više

Solutioneering

Naši stručnjaci analiziraju zadani zadatak. Na osnovu dobrog razumevanja projekta razvijaju idealna i prilagođena rešenja koja su ekonomična, efikasna i sigurna.

> pročitajte više

3D modeli

Za veliki broj spojnih elemenata, KVT-Fastening kupcima obezbeđuje 3D modele i podatke koji se vrlo lako mogu integrisati u CAD aplikacije.

> pročitajte više

Download Centar

KVT-Fastening u svom centru za preuzimanje nudi na raspolaganje sveobuhvatan izbor know-how-a o različitim aspektima spojne tehnologije.

> pročitajte više

Logistički sistemi

Bossard SmartBin i SmartLabel inteligentni su logistički sistemi koji prate zalihe sa potpunom pouzdanošću i obezbeđuju automatsko punjenje zaliha. Mrežni sistem prenosi podatke na Bossard server i to - ako je potrebno - pokreće narudžbinu. Ovi sistemi osiguravaju brzu i laku dostupnost C delova dok proizvodnja traje.

> pročitajte više