Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt

Automatsko merenje i kontrola

Da bi se ostvarila najveća moguća produktivnost, važno je imati mogućnost automatizovanja potkoraka i automatske obrade merenja. Rešenje Smart Factory Assembly ima u ponudi različite mogućnosti za automatsko upravljanje mernim instrumentima i kontrolama.

 

Prednosti automatskog merenja i kontrole:

  • ne ometa se proizvodnja
  • greške se svode na minimum
  • svi podaci se skladište u bazi podataka

Mogućnosti za merenje ili proveru:

 

Sistemi za merenje težine

Merenje težine može biti korisno u različitim koracima proizvodnje. Bez obzira na to da li se sadržaji pakovanja na kraju linije mere kako bi se obezbedilo da ništa nije zaboravljeno ili da bi se proverio broj zavrtanja koji se koristi. Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći da osmislite ovakve sisteme.

Obratite se Smart Factory Assembly timu

Elektrische Prüfungen

Električni testovi

Električne komponente podležu funkcionalnom testu na kraju proizvodnje. U nekim slučajevima je neophodno izmeriti da li struja teče kroz kablove. Zahvaljujući programu testova, kontrolni sistem može vršiti automatizovanje i upravljanje i za ovaj proces. Sa zadovoljstvom ćemo vas posavetovati o konfigurisanju testova u ovoj oblasti.

Obratite se Smart Factory Assembly timu

Identifikations-Systeme

Sistemi za identifikaciju

Za određene proizvode može biti korisno da se identifikuju zaposleni koji ih izrađuju. Na primer, ako mora da se uporedi neki kurs obuke (zavarivanje, pritezanje/otpuštanje itd.), odnosno, ako se moraju izvršiti određene provere po „načelu četiri oka“. Zahvaljujući sistemima za identifikaciju, ovi parametri se proveravaju i skladište.

Obratite se Smart Factory Assembly timu

Kontakt

Već imate sisteme za testiranje

Ako već imate opremu za testiranje koju koristite, sa zadovoljstvom ćemo vam razjasniti da li možemo da objedinimo postojeću opremu sa sistemom. Obratite nam se bez obaveza radi pojašnjenja o mogućnostima.

Obratite se Smart Factory Assembly timu

Severin Hiltbruner, rukovodilac projekta za Smart Factory Assembly,
Bossard grupa, Cug

Izmerene ili generisane vrednosti moraju se spojiti sa gotovim proizvodom kako bi se dobila potpuna proizvodna datoteka.