Kontaktirajte nas

Telefon

Аустрија

+43 732 257700

Kontakt

Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

>Kontakt
Medical-intro

Elementi za pričvršćivanje za medicinsku & naučnu upotrebu

U medicinskoj industriji i industriji nauke o životu, osiguranje kvaliteta i usklađenost sa regulatornim zahtevima koji se stalno menjaju su ključni faktori. Konstantne inovacije, razvoj proizvoda i projektovanje u skladu sa vrednostima su od ključne važnosti da bi ostali ispred konkurencije za proizvođače Medtech-a. Bilo da se radi o tehnologiji pričvršćivanja ili montaže medicinskih uređaja, nauke o životu ili laboratorijske opreme: Pomažemo našim klijentima da povećaju svoju efikasnost i produktivnost.

Pričvršćivači za razvoj vaših medicinskih i uređaja i opreme, kao i nauke o životu, razvrstani po različitim oblastima primene

Pričvršćivači za elektromedicinske uređaje u operacionoj sali

Kritična medicinska oprema koja se koristi u operacionoj sali treba da funkcioniše i radi bez kvara. Pričvršćivači treba da budu sigurni, ali inovativni, da imaju visoku toleranciju čvrstoće i visoku otpornost na vibracije i koroziju.

Elementi za pričvršćivanje za MRI, ultrazvuk, rendgen i hirurška svetla:

  

Pričvršćivači za hiruršku i terapijsku opremu u jedinici intenzivne nege

U odeljenju intenzivne nege, gde pacijenti sa teškim, životno opasnim oboljenjima ili povredama dobijaju intenzivan medicinski tretman i negu, posebni zahtevi se postavljaju u pogledu opreme. Pričvršćivači moraju biti otporni na vibracije i koroziju, u skladu sa sigurnosnim standardima i izrađeni od materijala visoke čvrstoće.

Elementi za pričvršćivanje bolničkih kreveta, infuzionih pumpi, invalidskih kolica, mašina za dijalizu i respiratora:

   ME-Latching

Pričvršćivači za nauku o životu i laboratorijsku opremu

Dijagnostička i laboratorijska oprema treba da bude projektovana tako da obezbedi visoke performanse i preciznost. Nudimo elemente za pričvršćivanje koji su napravljeni od materijala visokih performansi, funkcionalni i isplativi, inovativni i usklađeni sa industrijskim standardima.

Elementi za pričvršćivanje mikroskopa, laboratorijskog nameštaja, laboratorijskih zamrzivača, laboratorijskih miksera i analitičke opreme:

ME-Surface-mount-fasteners 

 

Contact Icon Stupite u kontakt sa nama

Srećni smo da odgovorimo na Vaša pitanja

Za primene u medicini i nauci o životu, možemo vam pomoći u sledećim oblastima:

Sistem integrisanih usluga
Bossard nudi preko milion rešenja za pričvršćivanje, električnih montažnih dodataka i kontrolnih elemenata iz inventara.

Projektovani delovi
Ako najbolje rešenje za vašu aplikaciju još ne postoji, mi ćemo ga kreirati za vas!

Stručnjak za tehnologiju montaže
usluge vam pomažu da pronađete prava rešenja za pričvršćivanje za proizvodnju i učinite vašu kompaniju konkurentnijom skraćivanjem vremena za izlazak na tržište.

Kvalitet fokusiran na industriju
Sertifikacija prema ISO 13485 za sisteme upravljanja kvalitetom koji se odnose na medicinske uređaje

Sopstvene laboratorije za ispitivanje
Ispunjavamo najviše standarde kvaliteta sa nekoliko laboratorija za ispitivanje širom sveta, od kojih su neke akreditovane prema ISO/IEC 17025.

Smart Factory Logistics
Usredsredite se na svoju osnovnu stručnost dok mi optimizujemo upravljanje vašim B- i C-delovima sa potpuno automatizovanim logističkim sistemom i činimo ga transparentnijim.